• nl
  • fr
  • en
11e sterreneditie |   16 juni - 2 juli 2023
81 deelnemende restaurants
Terug

Divin By Sepi

Verschansingstraat 5-7 - 2000 ANTWERPEN
Verschansingstraat 5-7 - 2000 ANTWERPEN
Wijk t Zuid Oosterse, Tapas
14/20 Gault&Millau
RestoDays menu

To share!

Labneh / tomaat / olijf / basilicum
Bruschetta / sardine / harissa
Piemonetse rundstartaar / avocado
Falafel / yughurtdip

Gambero rosso **

pompelmoes / zureroom / limoen
(+ 20 euro supplement)

Zeebaars*

tuinerwten / groene kruiden / verjus

Presa Iberica

courgette / tuinbonen / freekeh

Cheescake

Rode vruchten / sorbet / pistache




Lunch 3g aan 46,- Diner 4g* aan 56,-

Wijnarrangement 29,- / 39,-


Mits supplement kan je een kaviaarbereiding

of een extra gang aan dit menu toevoegen

Selectie kazen Kaasmeesters Van Tricht – +18 euro

Dessert vervangen door kazen – + 9 euro


RestoDays menu

To share!

Labneh / tomaat / olijf / basilicum
Bruschetta / sardine / harissa
Piemonetse rundstartaar / avocado
Falafel / yughurtdip

Gambero rosso **

pompelmoes / zureroom / limoen
(+ 20 euro supplement)

Zeebaars*

tuinerwten / groene kruiden / verjus

Presa Iberica

courgette / tuinbonen / freekeh

Cheescake

Rode vruchten / sorbet / pistache




Lunch 3g aan 46,- Diner 4g* aan 56,-

Wijnarrangement 29,- / 39,-


Mits supplement kan je een kaviaarbereiding

of een extra gang aan dit menu toevoegen

Selectie kazen Kaasmeesters Van Tricht – +18 euro

Dessert vervangen door kazen – + 9 euro


Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Master Card, Visa, Bancontact, Cash
Faciliteiten en Services
  • Accommodaties
    Wi-fi
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden