• nl
  • fr
  • en
32e editie |   10 — 26 oktober 2025
74 deelnemende restaurants
Terug

Bizie Lizie

VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
Belgische
12/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Grof geplette aardappel met grijze garnalen


Kaaskroketten van Brugge Oud


Steak Tartaar à la Piemontese


Paté van Fazant met uienkonfijt


******


Ragout van hert met witloof


Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus


Filet van speenvarken ‘Blackwell’


Bouillabaisse met rouille


*****


Tarte Tatin


Carpaccio van ananas


Coupe advocaat


Dame Blanche

RestoDays menu

Grof geplette aardappel met grijze garnalen


Kaaskroketten van Brugge Oud


Steak Tartaar à la Piemontese


Paté van Fazant met uienkonfijt


******


Ragout van hert met witloof


Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus


Filet van speenvarken ‘Blackwell’


Bouillabaisse met rouille


*****


Tarte Tatin


Carpaccio van ananas


Coupe advocaat


Dame Blanche

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48