Kaaskroket met Brugge Oud
Vitello tonnato met appelkappers
Gemarineerde zalm met dille-honing dressing
Buikspek met salade Liégeoise
Bisque van grijze garnalen met cognacroom
~~~~~~~~~~
Zeebaars met Zuiderse vinaigrette
Eendenborst met saus van rode Porto
Kalfsniertjes in mosterdroom
Bouillabaise van Noordzeevis met rouille
Steak Tartaar met frietjes
~~~~~~~~~~
Dame Blanche
Gemarineerde ananas met kokossorbet
Moelleux van chocolade
Coupe advocaat
Assortiment kazen
Kaaskroket met Brugge Oud
Vitello tonnato met appelkappers
Gemarineerde zalm met dille-honing dressing
Buikspek met salade Liégeoise
Bisque van grijze garnalen met cognacroom
~~~~~~~~~~
Zeebaars met Zuiderse vinaigrette
Eendenborst met saus van rode Porto
Kalfsniertjes in mosterdroom
Bouillabaise van Noordzeevis met rouille
Steak Tartaar met frietjes
~~~~~~~~~~
Dame Blanche
Gemarineerde ananas met kokossorbet
Moelleux van chocolade
Coupe advocaat
Assortiment kazen