• nl
  • fr
  • en
31ste editie |   21 maart — 6 april 2025
77 deelnemende restaurants
Terug

Jardin des Olives

Rue du Marché au Charbon Kolenmarkt 100 - 1000 BRUSSEL CENTRUM
Rue du Marché au Charbon Kolenmarkt 100 - 1000 BRUSSEL CENTRUM
Bistronomie
RestoDays menu

Voorgerechten


Krokant gepocheerd ei, espuma van Mont d’Or, zure gel van rode ui

Arancino van rijst gevuld met stoverij, kruidenmayonaise

Huisgemaakte cappellacci van eend, demi-glace, saus van buffelmelk

Sashimi van sint-jakobsschelpen, duxelles van seizoenspaddenstoelen, miso-emulsie en shoyu-sluier (+ € 5)


Hoofdgerechten


Gnocchi met knoflook, olie en chili, velouté van broccoli, stracciatella, tempura van broccoli

Paccheri met saffraan, mosselen, crème van mosselen, panko met sepia-inkt en gebakken basilicum

Gebakken Brusselse zalmforelfilet, aardappelmillefeuille, pompoen, mosterd, venkelsalade, sinaasappel, Sandefjordsaus, dilleolie (+ € 10)

Gegrilde Contre-filet van Charolais-rundvlees, knolselderij met boter en tijm, puree van geroosterde bloemkool, gebakken palmkool, vleesjus met zwarte truffel (+ € 10)


Nagerechten


Selectie van gerijpte kazen van “La Fruitiere” - Léo Begin, Eerste Kaasmeester van België 2024, met huisgemaakte kruiderijen (+ € 5)

Crémeux van zwarte chocolade, whiskygelei, zelfgemaakt kokosijs

Gedeconstrueerde Pavlova, kastanjecrème, witte chocolade en compote van zure appel

RestoDays menu

Voorgerechten


Krokant gepocheerd ei, espuma van Mont d’Or, zure gel van rode ui

Arancino van rijst gevuld met stoverij, kruidenmayonaise

Huisgemaakte cappellacci van eend, demi-glace, saus van buffelmelk

Sashimi van sint-jakobsschelpen, duxelles van seizoenspaddenstoelen, miso-emulsie en shoyu-sluier (+ € 5)


Hoofdgerechten


Gnocchi met knoflook, olie en chili, velouté van broccoli, stracciatella, tempura van broccoli

Paccheri met saffraan, mosselen, crème van mosselen, panko met sepia-inkt en gebakken basilicum

Gebakken Brusselse zalmforelfilet, aardappelmillefeuille, pompoen, mosterd, venkelsalade, sinaasappel, Sandefjordsaus, dilleolie (+ € 10)

Gegrilde Contre-filet van Charolais-rundvlees, knolselderij met boter en tijm, puree van geroosterde bloemkool, gebakken palmkool, vleesjus met zwarte truffel (+ € 10)


Nagerechten


Selectie van gerijpte kazen van “La Fruitiere” - Léo Begin, Eerste Kaasmeester van België 2024, met huisgemaakte kruiderijen (+ € 5)

Crémeux van zwarte chocolade, whiskygelei, zelfgemaakt kokosijs

Gedeconstrueerde Pavlova, kastanjecrème, witte chocolade en compote van zure appel

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Sodexo Lunch Pass®, Master Card, Visa, Bancontact, Sodexo Card®, Edenred
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48