Burrata met gekonfijte paprika en salsa verde (V)
Bouchot mosselen met Ricardroom en brunoise van groenten
Tataki van tonijn met slaatje van komkommer en granny smith
Asperges met rundscarpaccio en pamezaan
Asperges op Vlaamse wijze (V)
Vitello tonnato met appelkappers
*****
Zeewolffilet met aubergine, puree met zongedroogde tomaten en choronsaus
Asperges op Vlaamse wijze (V)
Tomaat gevuld met grijze garnalen en frietjes
Kalfsribeye “Blackwell” met rozemarijnaardappelen
Gekonfijte lamsschouder Dijonaise met aardappelgratin
Hoevekip met morillesaus en peterselieaardappelen
*****
Pavlova van aardbeien
Profiterol met vanilleijs, advocaat en chocoladesaus
Rijstpap met bruine suiker
Brie met chutney van rabarber
Savoyard van roquefort met brioche
Burrata met gekonfijte paprika en salsa verde (V)
Bouchot mosselen met Ricardroom en brunoise van groenten
Tataki van tonijn met slaatje van komkommer en granny smith
Asperges met rundscarpaccio en pamezaan
Asperges op Vlaamse wijze (V)
Vitello tonnato met appelkappers
*****
Zeewolffilet met aubergine, puree met zongedroogde tomaten en choronsaus
Asperges op Vlaamse wijze (V)
Tomaat gevuld met grijze garnalen en frietjes
Kalfsribeye “Blackwell” met rozemarijnaardappelen
Gekonfijte lamsschouder Dijonaise met aardappelgratin
Hoevekip met morillesaus en peterselieaardappelen
*****
Pavlova van aardbeien
Profiterol met vanilleijs, advocaat en chocoladesaus
Rijstpap met bruine suiker
Brie met chutney van rabarber
Savoyard van roquefort met brioche