• nl
  • fr
  • en
28e editie |   7 - 23 juli 2023
153 deelnemende restaurants
Terug

BRASSERIE BIZIE LIZIE

VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
Traditionele, Belgische
12/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Menu Resto Days 10 maart – 26 maart 2023

Carpaccio van rode biet, sinaasappel met toast van geitenkaas (v)

Grof geplette aardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook

Gamba’s à la plancha (3) met Thousand Island dressing

Vitello tonnato met appelkappers

Gekonfijte kwartelbilletjes met een risotto van peterseliewortel

~.~.~.~.

Paprika gevuld met wilde rijst en ratatouille van zuiderse groenten  (v)

Kabeljauwhaasje Dugléré met een julienne van prei

Piepkuiken op een bedje van spinazie, asperges en champignons met een cognacroomsaus

Onglet van rundvlees met bordelaisesaus en pommes pont neuf

Choucroute Alsacienne garnie

~.~.~.~.

Carpaccio van ananas met gebrande sabayon van kokos

Moelleux van chocolade

Smoutebollen

Dame blanche

Kaasassortiment

RestoDays menu

Menu Resto Days 10 maart – 26 maart 2023

Carpaccio van rode biet, sinaasappel met toast van geitenkaas (v)

Grof geplette aardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook

Gamba’s à la plancha (3) met Thousand Island dressing

Vitello tonnato met appelkappers

Gekonfijte kwartelbilletjes met een risotto van peterseliewortel

~.~.~.~.

Paprika gevuld met wilde rijst en ratatouille van zuiderse groenten  (v)

Kabeljauwhaasje Dugléré met een julienne van prei

Piepkuiken op een bedje van spinazie, asperges en champignons met een cognacroomsaus

Onglet van rundvlees met bordelaisesaus en pommes pont neuf

Choucroute Alsacienne garnie

~.~.~.~.

Carpaccio van ananas met gebrande sabayon van kokos

Moelleux van chocolade

Smoutebollen

Dame blanche

Kaasassortiment

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Maestro, Sodexo Lunch Pass®, American Express, Master Card, Visa, Bancontact, Sodexo Card®
Faciliteiten en Services
  • Accommodaties
    Real-time reserveerbaar
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden