Menu Resto Days 10 maart – 26 maart 2023
Carpaccio van rode biet, sinaasappel met toast van geitenkaas (v)
Grof geplette aardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook
Gamba’s à la plancha (3) met Thousand Island dressing
Vitello tonnato met appelkappers
Gekonfijte kwartelbilletjes met een risotto van peterseliewortel
~.~.~.~.
Paprika gevuld met wilde rijst en ratatouille van zuiderse groenten (v)
Kabeljauwhaasje Dugléré met een julienne van prei
Piepkuiken op een bedje van spinazie, asperges en champignons met een cognacroomsaus
Onglet van rundvlees met bordelaisesaus en pommes pont neuf
Choucroute Alsacienne garnie
~.~.~.~.
Carpaccio van ananas met gebrande sabayon van kokos
Moelleux van chocolade
Smoutebollen
Dame blanche
Kaasassortiment
Menu Resto Days 10 maart – 26 maart 2023
Carpaccio van rode biet, sinaasappel met toast van geitenkaas (v)
Grof geplette aardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook
Gamba’s à la plancha (3) met Thousand Island dressing
Vitello tonnato met appelkappers
Gekonfijte kwartelbilletjes met een risotto van peterseliewortel
~.~.~.~.
Paprika gevuld met wilde rijst en ratatouille van zuiderse groenten (v)
Kabeljauwhaasje Dugléré met een julienne van prei
Piepkuiken op een bedje van spinazie, asperges en champignons met een cognacroomsaus
Onglet van rundvlees met bordelaisesaus en pommes pont neuf
Choucroute Alsacienne garnie
~.~.~.~.
Carpaccio van ananas met gebrande sabayon van kokos
Moelleux van chocolade
Smoutebollen
Dame blanche
Kaasassortiment