• nl
  • fr
  • en
28e editie |   7 - 23 juli 2023
153 deelnemende restaurants
Terug

LA FRAIRIE

Avenue de la Roseraie 9 - 1360 PERWEZ
Avenue de la Roseraie 9 - 1360 PERWEZ
Franse, Gastronomische
14.5/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Menu Lunch 3 services  à 56€

 

Entrées

Noix de st-Jacques bretonnes en deux temps :
Marinée/ ponzu/ cresson.
Snackée / pousses d’épinards / fregola 
Tuile parmesan.

***

Plat
Coucou de Malines 
Céleri rave / sauce albufera / champignons farcis.

***

Dessert

Confit de pomme & mangue 
Lait mousseux / glace à la cassonade brune / crumble de fruits secs.

 

Diner en 4 Services à 69€

 

3 Dégustations cuisinées 

Canapé de panais  & Pastille au saumon.

Croquette de vieux Bruges & gel d’ananas.

Tourteaux & curry rouge.

***

Entrées

Noix de st-Jacques bretonnes en deux temps :
Marinée/ ponzu/ cresson.
Snackée / pousses d’épinards / fregola 
Tuile parmesan.

***

Plat
Coucou de Malines 
Céleri rave / sauce albufera / champignons farcis.

***

Dessert

Confit de pomme & mangue 
Lait mousseux / glace à la cassonade brune / crumble de fruits secs.

RestoDays menu

Menu Lunch 3 services  à 56€

 

Entrées

Noix de st-Jacques bretonnes en deux temps :
Marinée/ ponzu/ cresson.
Snackée / pousses d’épinards / fregola 
Tuile parmesan.

***

Plat
Coucou de Malines 
Céleri rave / sauce albufera / champignons farcis.

***

Dessert

Confit de pomme & mangue 
Lait mousseux / glace à la cassonade brune / crumble de fruits secs.

 

Diner en 4 Services à 69€

 

3 Dégustations cuisinées 

Canapé de panais  & Pastille au saumon.

Croquette de vieux Bruges & gel d’ananas.

Tourteaux & curry rouge.

***

Entrées

Noix de st-Jacques bretonnes en deux temps :
Marinée/ ponzu/ cresson.
Snackée / pousses d’épinards / fregola 
Tuile parmesan.

***

Plat
Coucou de Malines 
Céleri rave / sauce albufera / champignons farcis.

***

Dessert

Confit de pomme & mangue 
Lait mousseux / glace à la cassonade brune / crumble de fruits secs.

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    American Express, Master Card, Visa, Bancontact
Faciliteiten en Services
  • Groepscapaciteit
    50
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden